Eksisteret siden 2008

Professionel rådgivning

Certificeret KMO montør

Luft til luft varmepumper til fordelagtige priser

Hos HB Service & Teknik tilbyder jeg både salg, servicering og montering af luft til luft varmepumper. Jeg hjælper typisk kunder i områderne omkring Jelling, Vejle og Hedensted, hvor jeg er et kendt ansigt. Bor du i nærheden af disse områder, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig.

Udover at tilbyde varmepumpeservice arbejder jeg også som elektriker i området. Jeg nyder at være nærværende over for mine kunder, og sætter en ære i at løse deres problemer. Jeg fører et velassorteret udvalg af forskellige kvalitetsprodukter, blandt andet fra følgende kvalitetsmærker:

  • LG
  • Panasonic
  • Mitsubishi.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe, og hvad koster den?

En varmepumpe er både en billig og effektiv løsning til opvarmning af hjemmet. En luft til luft varmepumpe består af to dele: Én, der sidder inde i dit hus, og én, der sidder udenfor. Pumpen bruger køleteknologi til at anvende varmen udenfor til at opvarme dit hus.

Prisen på en luft til luft varmepumpe afhænger af, hvilken type pumpe du vælger. De forskellige varmepumper har forskellige specifikationer, som passer til diverse behov. Her på siden kan du dog være sikker på at finde varmepumper til gode priser. Du kan eksempelvis få en varmepumpe inklusiv standardmontage fra 11.995 kr.

Kontakt os for mere information

Overvejer du en ny luft-til-luft varmepumpe løsning? Så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om de mange fordele ved en varmepumpe.

Du kan ringe til os på telefon 40 45 61 80 eller skrive til vores e-mail info@holdvarmen.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Få vejledning og uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe​

Jeg kommer gerne hjem til dig og hjælper med at beregne, hvor stor en besparelse du vil kunne opnå, og jeg giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på en montering af varmepumpe dit hjem i Horsens og omegn. Du kan kontakte mig på telefon ​40 45 61 80​ eller på e-mail: info@holdvarmen.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og se eventuelle tilbud.

Vi tilbyder

Hos HB Service & Teknik tilbyder vi salg, servicering og montering af luft til luft varmepumper i områderne omkring Jelling, Vejle og Hedensted.

Kontakt